Duurzaam is beter! Ook voor uw portemonnee!

Meer over uw duurzame uitbouw

Slim duurzaam bouwen kost minder en is beter

Hoe kan ik bouwkosten besparen zonder in te leveren op de kwaliteit?

Duurzaam ecologisch bouwen, beter voor het milieu en beter voor de portemonnee bovendien.

KLUSiR biedt zowel traditionele bouw als modern duurzame ecologische bouw aan. Meer een meer klanten kiezen voor duurzame ecologische bouw omdat deze niet alleen energie zuiniger is, circulair gebouwd is en daarmee duurzaam omkeerbaar, marginaal stikstof uitstoot tijdens de bouw, maar goedkoper bovendien. Een vergelijkbare duurzame variant van een uitbouw kost doorgaans ca 15% minder dan een traditioneel bouwwerk. KLUSiR’s duurzame ecologische uitbouwen kennen een grote variëteit in buitenafwerkingen.

KLUSiR’s duurzame bouw overtreft ruimschoots de strengste isolatie-eisen van het Bouwbesluit. Resultaat zijn lagere energiekosten en een hoger wooncomfort.

Duurzaam bouwen is de toekomst!

KLUSiR bouwt duurzaam modulair

Door de duurzaam modulaire bouwwijze van KLUSiR kunt u uw investeringen getrapt doen. Dat betekent dat toekomstige plannen om bijvoorbeeld zonnepanelen te plaatsen technisch al voorbereid worden zodat het plaatsen van de zonnepanelen ter zijner tijd tegen minimal mogelijk kosten kan worden gedaan.

Ook is het mogelijk om een uitbouw in fasen te doen. Zo kunt u altijd financieel in de pas lopen met uw budget en toch alvast genieten van een grotere woonkamer. De uitbreidingen worden vooraf in de constructie meegenomen. Zo kan de volgende uitbreiding geschieden tegen zo laag mogelijke kosten.

Meer weten? Neem contact met ons op!